Sådan reduceres strålingseksponeringen fra graviditet

Graviditet er en periode med meget varierende begivenheder med mange usikkerheder. Mange spørgsmål skal stadig afklares, og det er derfor, vi skal have mere information om de potentielle risici.

Fysisk og psykisk sundhedsfordele ved graviditet og reduktion af stråleeksponering

De fleste mennesker er bekymrede over deres ufødte babyers helbred. Dette gælder især for kvinder, der venter en baby. Konsekvenserne af at have en usund graviditet på en kvindes fysiske og psykiske helbred kan være akutte, så det er vigtigt at tage alle mulige forebyggende foranstaltninger for at sikre en god graviditet.

Følg disse 5 trin for at reducere stråleeksponering for gravide og børn

Radon er en radioaktiv gas, der kan forårsage lungekræft og udvikling af babyer med fosterskader. Det er meget svært at opdage, så det er ikke en god idé at ignorere det.

Hovedkomponenterne i indholdet er:

1. Reducer din eksponering for røntgenstråler, gammastråler og højfrekvente lyde så meget som muligt ved at bære et beskyttende blyfrit vedhæng eller armbånd eller få et opdateret, topmoderne medicinsk udstyr.

De fleste af os, der er ude i verden, udsættes for højfrekvente lyde og røntgenstråler. Vi bærer beskyttelsesbriller eller hatte, der indeholder filtre, der blokerer denne skadelige stråling. Målet med at bære disse beskyttelsesanordninger er at reducere vores eksponering så meget som muligt og samtidig beskytte vores øjne og andre vitale organer.

2. Overvåg din stråling mere ofte.

Jo mere du overvåger din stråling, jo mere påvirker du dit helbred.

Overvågning af din stråling er en måde at hjælpe dig med at beskytte dig mod alvorlige sygdomme forårsaget af strålingen.

3. Tag en strålesundhedsquiz for at kontrollere dine niveauer

Hvilken slags stråling er nok til at forårsage kræft i kroppen? Afhænger det af din alder eller dosis? Kan du undgå at få kræft ved at undgå udsættelse for overdreven stråling? Verden skal have en bedre forståelse af virkningerne af denne form for stråling på vores kroppe.

4. Brug sund fornuft, når du er i nærheden af børn

Vi er alle mennesker, og vi skal lære at opføre os, når vi er omkring børn.

5. Tag ikke unødvendige risici, som kan føre til smertefulde situationer som at sluge den radioaktive mad eller genstande

Et stort antal mennesker arbejder i finansbranchen, og de befinder sig konstant i farlige situationer. Disse situationer kan være forårsaget af defekt udstyr, menneskelige fejl eller uagtsomhed fra andre personer.

6. Kontakt din læge for regelmæssig opfølgning

Patienter bør altid holde kontakten med deres læger. Det er ikke kun til lægehjælp længere.

Posted on