facebook_pixel

Glæde i ens børns øjne, er for mig som mor, lykken.

Sikre sig at deres helbred er i orden. At sygdomme og andet kan holde sig væk, er et følelsesmæssig kald i sig selv. Forældre er i en følelsesmæssig kamp for beskyttelse at de små kære.
Da jeg så min datter kommer hjem dag efter dag, værende træt og dermed ofte uden overskud, var dette smertefuldt.

Min overbevisning er at alle kroppens celler skal have det den er bygget op af, for at kunne fungere. Den skal have hjælp til alt det den skal klare af udefra kommende ting.
Og dette prøvede jeg, for at hjælpe datteren, med både kost, tilskud, healing, motion m.m.
Vi var en tur i London, hvor vi mand mødte et firma der udstrålede kærlighed, ydmyghed og troværdighed.

De solgte et produkt, der styrker dig i den trådløse verden, som jeg, med min logiske forstand, ikke synes interessant. Men både min datter og min mand ville have nogle af disse produkter med hjem.
Efter kort tid, ca. 7 dage, forsvandt trætheden hos min datter og endvidere fortalte hun at den hovedpine hun har haft nærmeste dagligt også var væk.
energyDOTs er en serie af produkter, der hjælper støtter din krop mod stråler fra mobiltelefon, wi-fri, master, computer m.m. Til alt trådløst udstyr er der en harmoniserende chip til. Samt en speciel udviklet chip kroppens eget energifelt. Se her

Produkterne skaber en sikkerhed i vores familie og den sikkerhed ønsker vi at give videre. Sikkerhed og gode fair produkter blev da starten til vores firma.

Safe Health er et familieejet firma, med fokus på bæredygtige, sunde, naturlige og økologiske produkter. Vi ønsker at finde produkter vi selv vil bruge. Vi er en familie der har 3 hjemmeboende børn. Samt store børn der er flyttet hjemmefra.
Med naturlige produkter er de ikke ren kemi. Dette betyder at vores certificerede økologiske AlphaNova serie indeholder parfume. Men det er de naturlige ekstrakter fra blandt lavendel der skal skrives som værende parfume.
Vi ønsker funktion, rette stimulering og glæde. Eks. vores shampoo og body vask til pigen med jordbærduft der bare gør badet sjovere.

Alt vi har i sortiment har en betydning og en dybere mening.
Hvis du ikke har en interesse i bæredygtige produkter, er produkterne stadig noget for dig. De er søde, pæne og eksklusive hvilket betyder at der er produkter til alle.
Vi prøver at finde produkter til alles smag. Er du til farver? Eller pastel? Uanset hvad du ønsker kan det findes i hvert af vores brands.

Safe Health har fokus på forebyggelse, familien, nutiden og fremtiden. Vi startede med fokus på mobilstråler og wi-fi (Læs her at du skal tage det alvorligt). Vi oplevede en hjælp vi ikke kunne få andre steder af energyDOTs. Tilfældigt mødte vi Jack N’Jill og udvidet vores forretning. Nu har vi mange skønne, lækre brands.

Baggrund

Heidi Riishøj: sygeplejerske, akupunktør, ernæringsterapeut og cand. scient san fra Aarhus Universitet.

Martin Riishøj Bruun: Uddannet i handel og salg. Mere end 20 års erfaring i salg og rådgivning.