Overgangsalderen: Allerede år inden overgangsalderen ændres kvindes hormoner. Omkring de 45 år, er muligheden for at få børn på et minimum og derfra ændres kroppen og kvindes tankegang.

Hormonerne ændres mere radikalt hos kvinder end hos mænd. Og dette resultere i, at flere oplever større udsving i humør og lyst til eks. sex. Mange andre symptomer følger med i nedsættelse af hormoner, såsom overvægt, hedeture, træthed, tørre slimhinder, rynker, hårtab m.m.

Brems alderens synlige tegn.
Kursus til den aldrende kvinde. Hvornår er vi tilfredse med os selv? Der vil komme rynke, selvom de ikke ses i ansigtet kan de ses på halsen eller andre steder. Uanset hvad bliver koppen ældre og vores gener (Såkaldte telemore) vil kortes dag for dag og når de slukkes er vi her ikke mere.
Vi ønsker alle at leve en langt liv uden symptomer og helst uden rynker. I hvertfald ønsker vi at se os selv i spejlet og være tilfreds med vores selvbillede. Men hvornår er det den psykisk del der får ansigtet til at rynke og fortæller os at vi ikke er pæne nok og hvornår er det den fysiske del der trænger til at få et løft.

På dette kursus,  Her komme jeg ind på det psykiske (med meditation) det fysiske (med kost og tilskud og hvad der virker.) Cremer (hvorfor er der så meget forskelligt og fokus på individualitet) motion (også yoga).