Hele året:

Home-party 

Piger;
Er I til en aften med smagsprøver på te? Og prøve de nye ansigtscremer? Bodylotion? Og ja prøve de nye neglelakke til voksne, så er vi klar med alle de nye produkter om 3 uger og vi er klar til at rykke ud. Book en pigeaften, der kun koster 50,- pr person (disse skal ikke betales hvis der købes produkter) hvor jeg kigger forbi med alle vores økologiske og naturlige produkter til hele kroppen og familie.
 

Holder du arrangementet er der for 500,- gratis produkter på webshoppen og alle får rabat på selve aftnen. Der skal dog være minimum 10 deltager på en sådan aften.

August:

  • Åbent hus: Torsdag den 10 kl. 17-21. For alle forhandler. Åbent hus, hvor nye produkter vises samt fremvisning og forklaring på hele vores sortiment. Det foregår på CET, Ryesgade 27, Baghuset, 1 sal, 2200 Kbh N.
  • MESSE: Formex sverige – vi søger forhandler, og repræsentere Ecoffee cups. Flot Stand med masse af smukke kopper. Det vil være muligt at se Miss-Nella og energyDOTs.

September:

  • Lagersalg – Fedt lagersalg med masse af rester til unikke priser. Gl. Kjølvej 3, 8920 Randers NV. Åbent fra 10-17 lørdag den 2 og søndag den 3 september. 
  • Privat arrangement hos Kvist & Jensen samt til alle firmaer der er i dette hus. Der vil være smagsprøver på økologisk te, fede info om bæredygtighed og hvorfor vælge tandbørster af majsstivelse. Den 14 september fra kl. 16. Adresse er Tronholm – Randers.
  • EnergyDOTs skal forstås. Kæmpe arrangement for behandlere og butikker. Frede Damgaard medvirker når vi holder foredrag om stråler fra mobiltelefoner og master. Hvorfor EMF påvirker kroppen. Hvad vi kan gøre med maden og med de muligheder der er i landet for at beskytte os mod stråler. Den 19 september i Århus og den 21 september i KBH – adresse følger senere. 

Dato
19 september kl. 19-21:30
21 september kl. 19-21:30

Adresse:
19/9 = Rosenkrantzgade 16C, 8000 Aarhus C
21:9 = CET – Center for Ernæring og Terapi
Ryesgade 27, Baghuset, 1. sal
2200 Kbh. N

  • SUND LIVSSTIL – YESSSSS – Øksnehallen – Den 29 september til den 1 oktober. FÅ gratis billetter – vi har nogle der kan gives gratis, så først til mølle :-).. Foredrag lørdag om energyDOTs. Det er gratis! 

Oktober:

  • Messe i Norge – Sundvolden – den 27 oktober til den 29 oktober. http://www.kongresspartner.no/no/kongresser/terapeutdagene-2017-nordisk-naturmedisinsk-fagkongress

November:

  • N&O Malmø

HUSK AT SAFE HEALTH HOLDER ÅBEN HVER TORSDAG KL: 17-21 på Gl. Kjølvej 3. 8920 Randers. OBS at når vi er på messe er der lukket.