Hele året:

Home-party 

Piger;
Er I til en aften med smagsprøver på te? Og prøve de nye ansigtscremer? Bodylotion? Og ja prøve de nye neglelakke til voksne, så er vi klar med alle de nye produkter om 3 uger og vi er klar til at rykke ud. Book en pigeaften, der kun koster 50,- pr person (disse skal ikke betales hvis der købes produkter) hvor jeg kigger forbi med alle vores økologiske og naturlige produkter til hele kroppen og familie.
 

Holder du arrangementet er der for 500,- gratis produkter på webshoppen og alle får rabat på selve aftnen. Der skal dog være minimum 10 deltager på en sådan aften.

Oktober:

Foredrag – Heksekosten i Silkeborg 

 • Mobilstråler er det mon farligt og hvad kan vi gøre?
  Hvad kan energyDOT’s gøre for at beskytte os?

  energyDOT’s er et produkt udviklet ud fra principperne om energimedicin / frekvensterapi. Allerede nu har det hjulpet mange i DK. Og ikke mindst i England hvor det kommer fra. I USA er det en læge der arbejder for at sprede budskabet. 

  Mange ytre ønske om større forståelse for energyDOT’s og mobilstråler. Kroppen er en helhed og vi er fyldt med energi. Den energi kan påvirkes og her kan eneryDOTs gøre en forskel for hele familien.

  Dato & Adresse:

  30/10, Heksekosten 

  Tilmelding: Seneste 1 uge før arrangementet. Det koster 50,- at deltage. Dette er en rabatkupon til køb af produkter på selve aftenen. Der er begrænset pladser.

  Program:
  19:30-20:10
  Info om Mobilstråler / master / wi-fi (generelt elektromagnetiske stråler). Du vil få viden baseret på forskning, du vil få navnene på de førende indenfor området samt hvad de ytre, og du vil få personlige fortællinger om de bivirkninger der opstår ved at leve i den trådløse verden. 

  10 minutters pause. 

  20:20-21:00
  Oplæg om energyDOTs. Det er en serie af produkter, der beskytter hele familien i den trådløse verden. Du vil få viden om hvordan og hvorfor kan de harmonisere dit udstyr og hjælper kroppens energier i balance. Du vil få viden om hvert produkt. Både dem til alt udstyr, til menneskets krop, til dyrene, til rummet og til vandet. 

  Der er åbent til kl. 21:30. Du kan købe produkterne fra 21-21:30

  Forplejning:

  Der serveres te, kaffe og snacks 

Foredrag Sejd cafe i Jelling

Den 31.10 kl. 18.30 inviterer Cafe Sejd – Cafe & Boutique til foredrag med Heidi Riishøj som oprindeligt er uddannet sygeplejerske, akupunktør og ernæringsterapeut.

Heidi har altid haft en interesse for alternative indgangsvinkler til sygdom og forebyggelse hvilket kan ses i hendes valg af uddannelser . Lige nu arbejder Heidi Riishøj som selvstændig forhandler af te fra ‘Heath & Heather’.

Til foredraget kan du høre om det gode som urter kan gøre for en sund krop, samtidig med at du smager de forskellige slags te.

Heidi Riishøj fortæller at: ‘‘Heath & Heather’ har en stærk arv som urtespecialist og virksomheden har forpligtet sig til at bruge de fineste naturlige ingredienser. Hver af urterne og frugterne er omhyggeligt udvalgt af et team af eksperter. Te’erne er i folkemunde anerkendt for deres fine terapeutiske egenskaber, der kan hjælpe med at understøtte en naturlig og sund livsstil. I 2017 er disse teer nomineret til Great taste’ awards.

Ud over at fortælle om alt det gode urter og te kan gøre for en sund krop vil Heidi Riishøj også præsentere en produktserie fra William Morris af bæredygtige tandbørster og krus til børn og voksne. Heidi Riishøj vil fortælle historien om William Morris (1834 – 1896) som måske var den mest betydningsfulde designer i det nittende århundrede. Morris var en fremragende designer, politisk teoretiker, miljøaktivist, forfatter og digter. Historien om William Morris er fascinerende og absolut værd at bruge tid på, fortæller Heidi Riishøj.

Ole Grangaard Olesen fortæller, at Cafe Sejd hen over efteråret og vinteren vil tage flere nye ‘must have’ produkter ind. Bl.a. te fra Heath & Heather og smukt og bæredygtigt designede krus med kunstnerisk udsmykning af William Morris. Senere vil der komme skånsomme og økologiske hudprodukter fra danske Sweet Lily mm..

Arrangementet starter kl. 18:30 og slutter kl. 20:30.
Billetten vil være en værdikupon a 50,00 kr. som kan købes på Sejd – Cafe & Boutique, Gorms Torv.
Der serveres te og snacks. Værdikuponen kan bruges til at købe te og andet på aftenen.

HUSK AT SAFE HEALTH HOLDER ÅBEN HVER TORSDAG KL: 17-21 på Gl. Kjølvej 3. 8920 Randers. OBS at når vi er på messe er der lukket.