Hvilken energyDOTs skal jeg vælge

OBS: Alle energyDOTs holder begrænset. smartDOT har en garanteret virkning i 2 år. De andre produkter i serien har en garanteret virkning i 5 år. Det betyder meget at frekvenserne der findes i de små chip har den fulde virkning. Skift dem efter 2 år.

Se her hvordan energyDOTs bruges

bioBAND bæres let om armen

bioBAND er en mulighed ud af flere, for at vælge en bioDOT. bioDOT findes også i en bioCLIP eller en bioTAG. Alle smykkerne virker på samme måde. Det er blot hvad du synes er bedst.

bioBAND, bioCLIP og bioTAG kalder vi for startPAKKER, da de indeholder en bioDOT der bæres tæt på kroppen og en smartDOT der sættes på det elektriske udstyr som du har oftest samt har tættest på dig.

bioBAND er et silikone armbånd med en bioDOT i centrum. Silikonen er uden PVC og BPA. Den lille bioDOT er programmeret med den kraftfulde phi = “energi signatur”. Dette er en resonans. Det betyder, at du tilfører naturlige vibrationer til dit energifelt, hvilket bidrager til at balancere og genoplade dine egne energier mod stråler.

Hvis du ønsker at beskytte dig og dine børn er bioBAND, der er en del af energyDOTs serien, en god løsning. Virkningen er testet på mennesker. Fantastisk produkt med frekvenser der styrker og harmonisere dig.

bioBAND er en del af en startPakke hvor der er en smartDOT vedlagt.

Alle bioBAND kan tåle vand. Du kan rolig have det på hele tiden. Hvis det ofte tages af og på er der en risiko for at silikonen kan revne.

Se størrelse her

KØB her
 
bioCLIP til store og små

bioCLIP er en mulighed ud af flere, for at vælge en bioDOT. bioDOT findes også i et bioBAND eller en bioTAG. Alle smykkerne virker på samme måde. Det er blot hvad du synes er bedst for dig og dine børn.

bioBAND, bioCLIP og bioTAG kalder vi for startPAKKER, da de indeholder en bioDOT der bæres tæt på kroppen og en smartDOT der sættes på det elektriske udstyr som du oftest samt har tættest på dig.

bioCLIP indeholder en bioDOT, der styrker dig mod mobilstråler og alle andre stråler.

bioCLIP er nem at bruge, både for børn og voksne. Vores på 5 år kan selv tage sin clip af nattøjet og over i kjolen, eller buksestroppen.

ET NATURLIGT KONSTANT ENERGI BOOST
Er udviklet til balance og styrkelse af dit energi felt 24/7.
Genvinde og genoplive din energi. Brugere oplever blandt andet en bedre søvn.

Klips den fast i et knappehul eller en bæltestrop eller en Bh stop. Zink legering, forsølvet. Nikkel fri.

GRATIS smartDOT med bioCLIP. Dette kaldes en startPakke.
2 års GARANTI på alle energyDOTS

Garanteret en virkning i 2 år fra den dag du bruger den.
Alle energyDOTs er vandfaste.

KØB her
 
bioTAG

bioTAG er en mulighed ud af flere, for at vælge en bioDOT. bioDOT findes også i et bioBAND eller en bioCLIP. Alle smykkerne virker på samme måde. Det er blot hvad du synes er bedst for dig og dine børn.

bioBAND, bioCLIP og bioTAG kalder vi for startPAKKER, da de indeholder en bioDOT der bæres tæt på kroppen og en smartDOT der sættes på det elektriske udstyr som du oftest samt har tættest på dig.

bioTAG kan bruges som vedhæng. Den er lavet af nikkelfri zink med legeret sølv.

OBS
Creme og sved fra huden ændre farven på din bioTag. Derfor vil vedhænget ændre farve. Synes du ikke det er pænt, kan den bruges med den lille snor, der følger med i pakken, rundt om din BH eller i buksestroppen.

Den har en bioDOT i centrum. Den er programmeret med den kraftfulde phi = “energi signatur”. Det betyder, at du tilfører naturlige vibrationer til dit energifelt, hvilket bidrager til at balancere og genoplade dit energifelt. Dette gør din krop modstandsdygtig mod mobilstråler, wi-fi stråler m.m.. I pakken er der en smartDOT.

Beskyt dig og din familie med enten en bioTAG eller bioBAND eller bioCLIP sammen med en smartDOT, der sættes på alt dit elektriske udstyr.

KØB her
 
bioDOT er en lille chip med frekvenser

Frekvenser der giver dig et naturligt konstant energiboost.
I chippen er der frekvenser. En phi frekvens på 1,618. og derudover er der en udtryksfrekvens. Begge frekvenser er dokumenteret en virkning.

Er udviklet til at balancere og styrke dit eget energifelt.

Genvinder og genopliver din energi. Brugere oplever blandt andet en bedre søvn, mere energi, bedre koncentration, mindre eller ingen hovedpine.

Placer den bag på et favorit smykke eller på bagsiden af dit ur.

Den behøver ikke at røre ved huden.

bioDOT kan købes som en lille løs chip. Der er et klistermærke bagpå. For at gøre det nemt, har du muligheden for at vælge mellem diverse smykker, hvor bioDOT er påsat på forhånd. Du kan enten vælge en bioCLIP eller bioTAG eller et bioBAND. Disse kaldes startpakker, da der udover en bioDOT i et smykke også er en smartDOT.

KØB her
 
smartDOT

Tænk at en lille chip kan indeholde frekvenser der harmonisere de elektromagnetiske stråler. smartDOT er vores tids bedste opfindelse. En lille chip med helt specifikke frekvenser der virker når det placeres på en elektrisk enhed. Den fungere som et lille klistermærke, så den er nem at placere på dit udstyr. Vi har på el afmåler, alarm, iPad, computer, router, timecapsel, smartTV, mobiltelefoner, induktionskogeplade m.m..

Den reducerer bestrålingernes skadevirkninger fra alt elektronisk udstyr: mobiltelefoner samt trådløse telefoner, computere/laptops, tablets, wi-fi router, babyalarmer, spille konsoller, TV/DVD enheder etc.

smartDOT er godkendt som medicinsk udstyr. Der er studier der viser effekt. smartDOT harmonisere de elektromagnetiske stråler.

Sæt den et vilkårligt sted på hver elektronisk enhed.

For mobil/trådløse telefoner, placere på telefonen, cover eller ved batteriets holder.

KØB her
 
spaceDOT med unik energi

Bor eller arbejder du i et strømførende pulserende rum? Vores hjem og arbejdsplads har deres egen vibrationer. Denne vibration eller energi kan være negativ, neutral eller positiv, og der er flere lag, der bidrager til at skabe den overordnede energiske kvalitet af ethvert sted. Jordens energier såsom jordstråling “geopatisk stess”, følelsesmæssige rester fra tidligere sjæle, arkitektoniske og historiske elementer kan alle påvirke den energiske kvaliteten af en ejendom.

spaceDOT kan bruges til at harmonisere forstyrrende energier og løfte energien i dit hjem eller arbejdsplads.

Som mennesker er vi meget gode til at tilpasse os til de miljømæssige forstyrrelser. Men dette er ikke det samme som at vi ikke kan ændre deres virkninger til vores fordel. Symptomer som dårlig søvnkvalitet, irritabilitet, svært ved at slappe af og hovedpine kan alle blive afhjulpet ved at komme tilbage til dit optimale energimiljø.

Et traditionel system som den antikke orientalske kunst Feng Shui arbejder for at “helbrede” energiske problemer i bygninger ved at omarrangere arkitektoniske træk og skiftende farver. Dette kan vise sig at være en dyr måde. De vibrationelle frekvenser af spaceDOT kan skabe konkret positiv forandring til en brøkdel af prisen. Uanset hvor man bor eller arbejder kan man drage fordel på en række måder fra de opløftende virkninger af spaceDOT.

Hvordan man bruger spaceDOT

spaceDOT har en radius på ca. 5 meter (dvs. 360 ° i alle retninger omkring dens centrum) og kan anvendes på en række måder. Overvej det område, som man føler behov for re-energigivende. Er det et bestemt rum, eller en større plads? Måske føler du et behov for bedre energi, men ved ikke hvad du skal gøre. Hvis det bare er et bestemt rum, så køb en spaceDOT og placere den i dit favorit rum. Hvis det er en bevægelig genstand du vil placere spaceDOT på, kan du tage den med dig rundt. Hvis det er hele ejendommen, kan fire spaceDOTS anvendes til at danne en “gitter”, som vil aktivere hele området.

 
aquaDOT

Brug en aquaDOT – denne er designet og udviklet efter levende vands vibrationer. Med det formål at genoprette den naturlige vitalitet af vand og andre væsker. Vand er afgørende for alt liv på vores planet. 60% af en voksen krop er vand. Kvaliteten af vand vi drikker kan helbrede eller skade os. Dit velbefindende afhænger i høj grad af tilstrækkelig cellulære hydrering.

Vand er meget letpåvirkelig (det er et flydende krystal med et bøjeligt gitter matrix) og vandet der forsyner os i dag er lige så udsat og følsom over for vibrationelle virkninger fra elektromagnetisk stråling, som vi er; det kan blive “præget” med forvrængede frekvenser fra den menneskeskabte teknologi.

Fjernelse af fysiske giftstoffer fra vand (såkaldt “rense” det) er IKKE nok. aquaDOT er designet til at genopfriske den naturlige energistruktur i vores vand, fjerner påvirkningen fra elektromagnetiske felter og andre kilder. Dette giver din krop den bedste chance for at forny sig på celleniveau.

Vand og andre væsker kræver kun 1-2 minutter til at justere med den harmoniserende effekt fra en aquaDOT. Længere eksponering kan give en markant forbedring i smag også.

 
hvordan bruges aquaDOT

De oplagte steder at bruge aquaDOT er på beholdere, som du dagligt drikker vand fra – vandfilter, dispenser, flasker eller kop. Så tænk på alle de måder du bruger vand på, eller alle de flydende produkter du bruger, der har et højt indhold af vand. Alle de steder kan tilføjes en aquaDOT. Du kan endda prøve på din favorit vin. Hvis du køber afskårne blomster, kan du også placere en aquaDOT på vasen, dermed bevarer vandets dens vitalitet og du kan nyde blomsterne i længere tid.

KØB her
 
babyDOT i økologisk stofklud

Den skønne baby stofklud eller lille sutteklud er håndlavet og økologisk – Den har en babyDOT i midten, som er ligesom en bioDOT men specielt til babyer. bioDOT bidrager til at kroppens egen svingerne normaliseres. Den skaber en styrke der gør kroppen mindre påvirkelig overfor elektromagnetiske stråler fra babyalarm, mobiltelefon m.m.

beskyt din baby. Lad den putte med den skønne babyDOT, der er som en sutteklud. Kan vaskes ved 30 grader.

KØB her