Jack N’Jill er et familieforetagende, der stammer helt tilbage fra 1950, hvor de første frø til Jack N’Jill tandpastaen blev sået af bedstefar. Jack N’Jill familien havde troen på at hjælpe børn med sjov, ren og virksom tandpasta. De ønskede at skabe produkter der var sikre for børnene, både når det handlede om tandbørstning, men også når det handlede om det materiale de puttede i munden.

Det hele tog tid at få igang og da Justin og hans kone, fik deres første barn samtidig med at Justin blev uddannet farmaceut, var der ingen tvivl om at de skulle kæmpe for jack N’Jill. De ville gerne skabe sikkerhed med alt hvad baby og småbørn puttede i munden samt værne om naturen. De investerede alt hvad de ejede og havde for at lave den rette tandpastaformel. Men tandpastaen måtte ikke stå alene, så derfor startede de også udviklingen af  tandbørster og tandkrus uden bindingsmidler som er 100% bionedbrydelige. Tandbørsten er lavet af majsstivelse og tandkrusene er lavet af bambus og majsstivelse. De mørke krus indeholder ligeledes risskaller. Selv alle ruderne indtil tandbørsterne er lavet af 100 % bionedbrydeligt materiale. Som Justin siger: “Hos Jack N ‘Jill mener vi, at virksomheder har en forpligtelse til at passe på miljøet. Det er derfor vi har udviklet den helt naturlige, allergivenlige tandpasta med økologiske ingredienser. For os er det også vigtigt at vores emballage er minimal, genanvendelig og BPA fri”.

Vi elsker konceptet og vores de mindste der var 3 og 5 da vi fik Jack N’Jill, er i dag (år 2016) 4 og 6, elsker tandpasten, tandbørsterne og krusene.

Komposten har også fået meget glæde af vores produkter. Hovedet på tandbørsten brækkes af og resten smider vi i komposten.