Heidi Riishøj:

Ernæringsterapi er meget alsidig. Når der skal behandles ud fra principperne “Lad kost være din medicin” skal jeg som behandler rumme hvert et menneske og kunne forstå de fleste funktioner i kroppen. Jeg skal kunne sætte mig ind i hver en sygdom og lave et overblik, samtidig med at jeg ved hvilken kost og tilskud der skal behandle sygdommen. Derudover skal jeg sikre mig at de forskellige tilskud ikke forstyrre, hvis der gives medicin.

Jeg er dygtig til at få overblik. Med min erfaring og baggrund er jeg unik.

Uanset hvad din udfordring er, så er der ALTID noget at gøre. Uanset hvad, så vil kroppen gerne regenerere. Den har dog ikke altid ressourcerne til dette.
Det er derfor at jeg selv, tidligere, valgte at stoppe op og tænke på alle de muligheder der ligger udover sygehusets muligheder.
Og den verden er fantastisk.
Tænk på alt det du selv kan gøre med kost og tilskud. Mulighederne er uendelige. Tænk alt det vi selv kan gøre når det handler om krop og tanker (Fysisk samt psykisk).

Jeg elsker at hjælpe, forstå og styrke samt støtte andre. Jeg har dyb respekt for mine klienter/kunder. Ingen er i tvivl om mine evner. De  skriver at de får det bedre.

En kunde skrev;

“Det går bedre med mave/tarm regionen.
Jeg går regelmæssigt på toilet. Og sure opstød i form af bøvse sker mere og mere sjældent. – Det samme med oppustethed. 👍
Tungen er fuldstændig normal igen. – Og ingen kvalme.”

Livet skal leves! Lad ikke symptomer eller sygdomme styre dit liv, du skal styre dine symptomer og din krop

Pris er 1400 for 2 timer.
Jeg tester via en vegatest for ubalancer.
Jeg går igennem et sprøgeskema, der er udfyldt af dig på forhånd.
Jeg kigger dybt ind i det psykiske, med spirituel indlevelse
Jeg danner mig et overblik og giver dig

en kostplan
en kosttilskudsplan
en psykisk plan

Heidi Riishøj – 26835195 – heidi@safehealth.dk
se også www.heidiriishoej.dk