facebook_pixel
film izle

Testimonial-1

maj 16, 2017

De fantastiske produkter fra Safe Health ApS gør en kæmpe forskel ! Jeg selv slap af med de sidste smerter – efter at ha’ kigget på den psykiske “bagside” i både knæ og finger og min søvn er blevet bedre -> føler mig mere udhvilet om morgenen !

Læs mere her

Lone Precht

maj 16, 2017

Min første, og meget imponerende oplevelse med jeres produkt. Umiddelbart efter vores mødet, skulle jeg til en klient, som jeg behandler i eget hjem. Hun blev påkørt på cykel for mere end 20 år siden, og følgerne deraf har gjort, at hun ikke kan holde til ret meget, og slet ikke kan transporteres nogen steder hen.… Read more »

Læs mere her

Testimonial 2

maj 16, 2017

Sidder tit ved computer, Ipad, fjernsyn – med lektier, film, matematik og spil = ca. 3 timer dagligt i hverdagene. jeg var træt og havde hovedpine. Det er helt væk. Min mor siger at min irritation er meget mindre.

Læs mere her

Mona Kjellerup Nyby

maj 16, 2017

Da jeg fik amuletten på kunne jeg tydeligt mærke at den hjælper. Det var ligesom om noget smuttede af/fra mig. Ligesom muskler der bliver sat på plads. Forløsende. Så dejligt.

Læs mere her

Testimonial 3

maj 16, 2017

Efter jeg fik en Dot tæt på kroppen, sov jeg bedre om natten. Skøn oplevelse. Tak fordi Dot kan købes i Danmark. Lise Dahl, uddannet dynamisk psykoterapeut, master hypnoterapeut og NLP-coach. Derudover har jeg suppleret med kurser i stress og konflikthåndtering, enneagrammet, samt videregående kurser, der har relevans for mit arbejdsområde.

Læs mere her

Inger-Marie Kjærsgaard

maj 16, 2017

Første gang jeg hørte om energyDOTs (smartDOT og bioDOT) var jeg rimelig skeptisk. For kunne det virkelig gøre en forskel? Jeg endte alligevel med at købe en da jeg blev gravid for at gøre alt der er muligt for at beskytte det lille liv i min mave. Og jeg blev virkelig glædeligt overrasket. Fra dag… Read more »

Læs mere her

Karin Juhlsen

maj 16, 2017

Jeg arbejder til dagligt som Zoneterapeut og ekspedient i en helsekostbutik og i butikken har jeg tidligere haft hovedpine de dage jeg var på arbejde i butikken. Vi er omgivet af både trådløse netværk, mobilmast 50 meter herfra, og vores egne mobiltelefoner. Da jeg blev introduceret til Energydots var jeg meget hooked på at prøve,… Read more »

Læs mere her

M.V.H Vinnie

maj 16, 2017

Jeg har aldrig tænkt at mobiltelefonen eller computeren kunne give mig problemer. Jeg blev forklaret at det kunne være strålerne, de elektromagnetiske stråler der kunne give problemer. Hvordan dog det? Men jeg fik et produkt der skulle afskærme og harmonisere strålerne. Jeg er utrolig glad for produktet som er et armbånd og en dot til… Read more »

Læs mere her

august 2, 2017

Helle Lyngholm. Skrev 20 juni; Så lige en hilsen om at jeg har fået det bedre.

Læs mere her

Kinesiolog Udtalelse

august 2, 2017

Kirsten Bjerregaard kaldt Kisser – Kendt kinesiolog sælger vores produkter og skriver følgende. Jeg vil lige fortælle dig, at på et af vores hold i Åbyhøj om Kropsafbalancering/Touch for Health, hvor underviseren bar en Bio DOT (en fra serien energyDOTs, der kan fås i et bioBAND, bioCLIP eller bioTAG), som jeg havde foræret hende. Blev… Read more »

Læs mere her

Nyd turen igennem shoppen. Har du brug for hjælp, ring på 22102394. Luk