Erfaringer fra kunderne med energyDOTs

Kunderne fortæller om deres erfaringer med energyDOTs

  1. Jeg vågnede 3 gange og nu vågner jeg kun 1 gang. Jeg har mere energi.
  2. Min lille dreng er mere rolig.
  3. Jeg har ikke hovedpine mere.
  4. Jeg kan snakke længere tid med min mobil oppe ved mit øre uden at få ubehag.
  5. Bedre søvn.
  6. Mere energi.

Og så meget mere – Nogle får mindre hedeture. En fortæller at hendes hedeture forsvandt.
Smerter ved finger og i knæ forsvinder (eks. der hvor computeren plejer at være placeret)
Gitte Nedergaard skriver 

Jeg har nu brugt produkterne nogle måneder og er yderst tilfreds – vil på ingen måde undvære dem. 
Jeg sidder på kontor fuldtid og er omgivet at pc’er og masser af skærme – i fritiden mobil tv pc osv. Jeg føler mig beskyttet – min søvn er blevet meget bedre – føler mig mere udhvilet osv

Tusind tak for jer

Kærligst 

Gitte Nedergaard

Vi er stolte af vores energyDOTs. Serien der består af spaceDOT, aquaDOT, smartDOT og bioDOT. Vi ved, intet er et mirakelmiddel. Men alle vores energyDOTS har den virkning der skal til for at din krop kommer i balance i denne trådløse verden. Vi ved at optimal sundhed er en helhed. Din kost har en betydning, motion har en betydning, dine følelser har en betydning. Og det har elektromagnetiske stråler også. Her kan du, indtil smartDOT og bioDOT fra serien af energyDOTs,  ikke gøre andet end at fjerne eksponeringen så meget som muligt. Nu kan du udover at tage dine forholdsregler også brug smartDOT på din telefon, og en bioDOT tæt på din krop.  For optimal balance og harmonisering døgnet rundt er det optimale valg at købe vores energyDOT

Kirsten skriver om hendes datter på 11 år.  “Frida har fået det bedre. Har ikke haft hovedpine og har sovet bedre. Egentlig generelt et bedre velbefindende”

Se andre udtalelser her