EnergyDOTs

Energimedicin / frekvensterapi der styrker din krop. Lad dine energier få balance. Lad din krop få ro og beskyt dig og dine mod mobilstråler, master, wi-fi – Ja hele den trådløse verden – den trådløse teknologi.

Vi kan ikke undvære den. Den er kommet for at blive. Hvor meget kan vi gøre udover energyDOTs. Der er mange muligheder for at nå en helhed, så ro og fred kan opnå fra elektromagnetiske stråler.

  • Forhandler du energyDOTs? Du kan booke et gratis foredrag, hvis du samler over 15 deltager. Du kan som forhandler få gratis produkter til en konkurrence.
  • Er du en institution/skole og vil vide mere om den forskning der er på nuværende tidspunkt omhandlende de elektromagnetiske stråler og vil vide mere om energyDOTs, kan du booke 2 timers undervisning for 2000,- (Dertil kommer rejseudgifter)
  • Er du alternativ skole og kun vil høre om energyDOTs koster det 50,- pr deltager, der ikke skal betales hvis der købes produkter.
  • Er du butik, kan du booke et morgenmøde eller et møde efter lukketid. Det tager 60 minutter og der vil være goodiebag til personalet. Dette kræver et minimums køb eller at der er kontinuerlig køb af produkterne.

Termisk vand – økologisk certificeret ansigstcremer, spray og bodylotion. 

  • Butikker kan booke gratis demo – 3 timer af gangen. Dog kræver et minimums køb af produkterne.

Økologisk te og William Morris kopper