facebook_pixel
film izle

Tandbørster der er værd at betale for

august 6, 2017

NY tandbørste kan ryge i komposten: Sunde, rene tænder uden kemi Bionedbrydelig tandbørste i lækkert design og med blødt børstehoved er sidste nyt for dig, der gerne vil have en sund mund, uden at det belaster krop og miljø. Tandbørsten er nemlig lavet af majsstivelse og kan derfor komposteres efter brug. De fleste af os… Read more »

Læs mere her

Tænk helhed

juni 27, 2017

Grib ikke den første og bedste bold! I en verden fuld af information, prøver alle at forstå hvad der er sandt og falsk. Vi tager det til os der passer os bedst. Er vi eks. bange for tyktarmskræft og læser at kokos nedsætter denne sygdom op til 93%, begynder vi at spise masse af kokos… Read more »

Læs mere her

Nem hjælp i den trådløse verden.

juni 13, 2017

Læs hvor nemt du kan hjælpe dig og dine børn i den trådløse verden. Min mobil er tæt på mig hele døgnet. Den er ved siden af mig om dagen, fordi jeg bruger den til mit arbejde. Den ligger inden for rækkevide om aften, hvis jeg skal arbejde eller se noget spændende. Min tlf er… Read more »

Læs mere her

Skab dit eget liv

juni 5, 2017

En læge fortalte mig en historie omhandlende påvisning af placebo effekten. En gruppe af kræftramte fik følgende individuel besked til den medicin de skulle tage: “Det vil få dig til at tabe håret, det vil give dig kvalme samt opkast” De kræftramte troede så meget på det lægen sagde og den medicin de indtog. Efter… Read more »

Læs mere her
bioDOT med smartDOT

EnergyDOTs som forholdsregel

april 5, 2017

Jeg brugte ikke meget tid på at tænke over mobilstråler, tilbage i 2006 indtil jeg mødte en dame, der havde været ansat i det offentlige system, og havde belæg for at udvise bekymringer. Hun snakkede ændring af hjerneceller, som Aarhus universitet understøtter. Jeg ville ikke lade mig skræmme, for sundhedsstyrelsen giver vel besked? Om ikke… Read more »

Læs mere her

Forskning på energyDOTs

marts 5, 2017

Forskning og presse Med henvisning til diskussioner om emnet, som ofte starter med, “det er ikke farligt ect.” og med den massive videnskabelig debat om karakteren af elektromagnetiske felters påvirkning og effekt på mennesker ect.”, stiller vi spørgsmålstegn til hvor harmløs den trådløse teknologi er for børn samt voksne. Dette er naturligvis et subjektiv udsagn,… Read more »

Læs mere her

Er mobilens stråler ufarlige?

marts 5, 2017

Jeg har en oplevelse af, at forældre bekymrer sig om stråler fra mobil, router og master. Er det sundt, at mit barn sidder med en tablet i skødet, imens han/hende er på nettet? Er det ok, at de snakker i mobiltelefon? Min egen datter (10 år) nævnte, at hun fik ondt ved øret, da hun… Read more »

Læs mere her

Mobilstråler og Wi-Fi skal tages alvorligt

februar 5, 2017

Flere Studier viser at EMF fra mobiltelefoner påvirker en række funktioner i kroppen. Kilde: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26686296 Diabetes2 – http://www.mdpi.com/1660-4601/12/11/14519 Kroniske sygdomme og sygdomme i forbindelse med uspecifikke symptomer er stigende. Ud over kronisk stress i sociale og arbejdsmiljøer, fysiske og kemiske eksponeringer i hjemmet, på arbejdspladsen, og i løbet af fritidsaktiviteter er kausale eller bidrager med… Read more »

Læs mere her

Mobiltelefonen er ikke uden helbredskonsekvenser

januar 5, 2017

Mobilstråler? elektromagnetiske stråler fra din mobiltelefon… Antistråling Har du nogensinde tænkt over, hvordan de elektromagnetiske stråler fra mobiltelefon og computer kan påvirke dig og dit barn? Sundhedsstyrelsen er nu begyndt at anbefale voksne og børn at begrænse brugen at enheder, der udsender elektromagnetiske stråler, fordi studier blandt andet har vist, at overdreven brug kan give… Read more »

Læs mere her

Beskyt din gravide mave

januar 5, 2017

Beskyt din baby mave For 5 år siden deltog jeg i en konference i NYC. Jeg sad med min iPad i skødet og min mobil ved siden af. Begge dele var koblet til det trådløse net. Få steder var signalet dårligt og jeg syntes det var frustrerende at forbindelsen ikke fungerede 100 %. Devra Davis… Read more »

Læs mere her