facebook_pixel
film izle
Nature team

Nature Team – bag facaden

februar 18, 2019

Forelskelse – to mennsker der møder hinanden hvor tiden er inde til et energiskifte. 🙂 Martin Bruun, en sælger, der har gode ideer og ønsker udfordringer. Han er i en stor organisation, hvor han er perfekt til hans job. Vinder alle konkurrencer der laves blandt personalet. Men firmaet ønsker ham der, hvor de ser ham… Read more »

Læs mere her
termisk vand

Montbrun – termisk vand

januar 16, 2019

Nu når der er snak om smuk hud, der har fylde og er blød og giver et ungdommeligt look. Så må jeg hellere nævne vores Montbrun serie. Jeg ved der er rigtig mange hudplejeprodukter på marked og der er en masse gode produkter at vælge imellem. Mit valg: Hvorfor jeg valgte denne serie, var først… Read more »

Læs mere her
Hyaluronsyre

Hyaluronsyre

januar 16, 2019

SMUK HUD? ALDRING? Hvad kan vi gøre naturligt. Naturens egen Botox 🙂 Hyaluronsyre er et af de bedste bud, jeg kender. Selv indenfor plastik kirurgi bruges hyaluronsyre til at sprøjte ind under huden. (Det hedder Restylane og er en ikke-permanent filler, som primært består af 98% vand og 2% hyaluron.) MEN du kan få det i… Read more »

Læs mere her

Vægttab – stop dig selv!

januar 7, 2019

Efter mange år med afholdelse af slankehold, er jeg blevet godt træt at diverse kure og folk der tæller kalorier. Dem der taber sig og virkelig holder deres vægttab er dem der forstår hvad kroppen har brug for, dem der ser på fremtiden, og dem der holder den livsstilsændring de fremadrettet ønsker. Alt andet fejler.… Read more »

Læs mere her

Iværksættere der lever i bureaukrati og skjult pengegriskhed.

august 2, 2018

Iværksættere der lever i bureaukrati og skjult pengegriskhed. En dag bankede det på døren. Det var fødevarestyrelsens rejsehold. Vi var blevet anmeldt af en konkurrent. Hende der sælger ….. Hun undrede sig over at teen måtte hedde detox, slim m.m. Hun anmeldte os på nogle anprisninger. Hun ville høre om vi måtte sige dette. Dette… Read more »

Læs mere her

Termisk vand på spray – hvorfor?

juni 28, 2018

Termisk vand er kendt for sine mange gode egenskaber. Med vand tappet fra specielle kilder kan der opnås en afbalancering af din hud. For sent i seng, stress, lange arbejdsdage, varme, udslæt i hovedet m.m. Vi kender alle , specielt jo ældre vi bliver, hvordan at alt kan ses i ansigtet. Er du træt, sidder… Read more »

Læs mere her

Hævede øjne, ødelagt hud og Montbrun øjencreme

juni 9, 2018

En lille historie fra Heidi Riishøjs liv. Den indeholder dog reklame fra et produkt.. Tilbage i 2014 hævede mine øjne. Dette kan I se på det billede nederste i højre hjørne. Jeg gik til lægen og der var ikke noget at se på blodprøverne og han sagde “du bliver jo ældre”. Han ønskede ikke at… Read more »

Læs mere her
Baby lotion (Milk)

AlphaNova baby – hvorfor?

februar 18, 2018

  Gode anmeldelser er altid godt. Safe Health ved godt at der er meget babypleje på marked. Vi ved godt der er svært at ændre vaner eller at folk ikke tør prøve noget nyt. Men vi har, fra start, vist at dette mærke kunne gøre en forskel. Her er en udtalelse der bekræfter vores formodninger.… Read more »

Læs mere her

Tandbørster der er værd at betale for

august 6, 2017

NY tandbørste kan ryge i komposten: Sunde, rene tænder uden kemi Bionedbrydelig tandbørste i lækkert design og med blødt børstehoved er sidste nyt for dig, der gerne vil have en sund mund, uden at det belaster krop og miljø. Tandbørsten er nemlig lavet af majsstivelse og kan derfor komposteres efter brug. De fleste af os… Read more »

Læs mere her

Tænk helhed

juni 27, 2017

Grib ikke den første og bedste bold! I en verden fuld af information, prøver alle at forstå hvad der er sandt og falsk. Vi tager det til os der passer os bedst. Er vi eks. bange for tyktarmskræft og læser at kokos nedsætter denne sygdom op til 93%, begynder vi at spise masse af kokos… Read more »

Læs mere her

Nyd turen igennem shoppen. Har du brug for hjælp, ring på 22102394. Luk