facebook_pixel
film izle

Iværksættere der lever i bureaukrati og skjult pengegriskhed.

august 2, 2018

Iværksættere der lever i bureaukrati og skjult pengegriskhed. En dag bankede det på døren. Det var fødevarestyrelsens rejsehold. Vi var blevet anmeldt af en konkurrent. Hende der sælger ….. Hun undrede sig over at teen måtte hedde detox, slim m.m. Hun anmeldte os på nogle anprisninger. Hun ville høre om vi måtte sige dette. Dette… Read more »

Læs mere her

Termisk vand på spray – hvorfor?

juni 28, 2018

Termisk vand er kendt for sine mange gode egenskaber. Med vand tappet fra specielle kilder kan der opnås en afbalancering af din hud. For sent i seng, stress, lange arbejdsdage, varme, udslæt i hovedet m.m. Vi kender alle , specielt jo ældre vi bliver, hvordan at alt kan ses i ansigtet. Er du træt, sidder… Read more »

Læs mere her

Hævede øjne, ødelagt hud og Montbrun øjencreme

juni 9, 2018

En lille historie fra Heidi Riishøjs liv. Den indeholder dog reklame fra et produkt.. Tilbage i 2014 hævede mine øjne. Dette kan I se på det billede nederste i højre hjørne. Jeg gik til lægen og der var ikke noget at se på blodprøverne og han sagde “du bliver jo ældre”. Han ønskede ikke at… Read more »

Læs mere her
Baby lotion (Milk)

AlphaNova baby – hvorfor?

februar 18, 2018

  Gode anmeldelser er altid godt. Safe Health ved godt at der er meget babypleje på marked. Vi ved godt der er svært at ændre vaner eller at folk ikke tør prøve noget nyt. Men vi har, fra start, vist at dette mærke kunne gøre en forskel. Her er en udtalelse der bekræfter vores formodninger.… Read more »

Læs mere her

Tandbørster der er værd at betale for

august 6, 2017

NY tandbørste kan ryge i komposten: Sunde, rene tænder uden kemi Bionedbrydelig tandbørste i lækkert design og med blødt børstehoved er sidste nyt for dig, der gerne vil have en sund mund, uden at det belaster krop og miljø. Tandbørsten er nemlig lavet af majsstivelse og kan derfor komposteres efter brug. De fleste af os… Read more »

Læs mere her

Tænk helhed

juni 27, 2017

Grib ikke den første og bedste bold! I en verden fuld af information, prøver alle at forstå hvad der er sandt og falsk. Vi tager det til os der passer os bedst. Er vi eks. bange for tyktarmskræft og læser at kokos nedsætter denne sygdom op til 93%, begynder vi at spise masse af kokos… Read more »

Læs mere her

Nem hjælp i den trådløse verden.

juni 13, 2017

Læs hvor nemt du kan hjælpe dig og dine børn i den trådløse verden. Min mobil er tæt på mig hele døgnet. Den er ved siden af mig om dagen, fordi jeg bruger den til mit arbejde. Den ligger inden for rækkevide om aften, hvis jeg skal arbejde eller se noget spændende. Min tlf er… Read more »

Læs mere her

Skab dit eget liv

juni 5, 2017

En læge fortalte mig en historie omhandlende påvisning af placebo effekten. En gruppe af kræftramte fik følgende individuel besked til den medicin de skulle tage: “Det vil få dig til at tabe håret, det vil give dig kvalme samt opkast” De kræftramte troede så meget på det lægen sagde og den medicin de indtog. Efter… Read more »

Læs mere her
bioDOT med smartDOT

EnergyDOTs som forholdsregel

april 5, 2017

Jeg brugte ikke meget tid på at tænke over mobilstråler, tilbage i 2006 indtil jeg mødte en dame, der havde været ansat i det offentlige system, og havde belæg for at udvise bekymringer. Hun snakkede ændring af hjerneceller, som Aarhus universitet understøtter. Jeg ville ikke lade mig skræmme, for sundhedsstyrelsen giver vel besked? Om ikke… Read more »

Læs mere her

Forskning på energyDOTs

marts 5, 2017

Forskning og presse Med henvisning til diskussioner om emnet, som ofte starter med, “det er ikke farligt ect.” og med den massive videnskabelig debat om karakteren af elektromagnetiske felters påvirkning og effekt på mennesker ect.”, stiller vi spørgsmålstegn til hvor harmløs den trådløse teknologi er for børn samt voksne. Dette er naturligvis et subjektiv udsagn,… Read more »

Læs mere her