Sorry, no posts matched your criteria.

Hvad er energyDOTs

energyDOTs serien af produkter, der hjælper dig og din familie.
Hvordan kan små chip virke?

Mange fremstiller og tester deres produkter i laboratorier. Dette gør vi også!
Produktet er en chip tilført frekvenser. Dette er ikke en ny teknologi. Det findes i masse af andre produkter/teknologier. Andre produkter kan være mobilchip / dankortchip. Udover test i laboratorier, så er smartDOT og bioDOT, der er udviklet til at beskytte dig mod elektromagnetiske stråler, også testet på mennesker. Tre studier er udarbejdet og viser at det virker – se her.

Udover de kvantitative studer er der også indsamlet data om personlige oplevelser med smartDOT og bioDOT der er en del af energyDOTs serien. Folks erfaringer er; (I England er der erfaringer siden 2009, i USA siden 2012 og i DK siden januar 2015)

– mindre hovedpine, mere energi, mindre træthed m.m..
– Sover bedre, mere ro, ingen summen ved fingrene, ingen ondt ved øret når de snakker m.m.

Hvad er energyDOTs

energyDOTs er en serie af flere produkter der skal skabe balance i kroppen. Vi har spaceDOT-Læs her og aquaDOT-læs her og
1. bioDOT – den har frekvenser der arbejder sammen med kroppens egne frekvenser. Den styrker dig og gør din krop mere modstandsdygtig mod elektromagnetiske stråler. bioDOT kan købes alene, som et løst klistermærke til at sætte på sit ur eller smykke, som du bære på dig hele tiden. Eller du kan vælge en startpakke, hvor bioDOT sidder i diverse smykker. Du skal blot vælge den mulighed der passer til dig. Du kan vælge mellem bioBAND, bioTAG eller bioCLIP. De virker alle på samme måde.

2. smartDOT harmoniserer strålerne fra mobil/router/computer/babyalarm m.m.. Forskning lavet på smartDOT viser blandt andet mindre varme. Placere din smartDOT på mobiltelefonen, på din router, dit smartDOT, din elafmåler alt hvad der laver elektromagnetiske felter. Denne kan købes alene som et klistermærker eller i en startpakke. Alle i en startpakke. køb bioCLIP eller bioBAND eller bioTAG

Husk at tage dine forholdsregler:

Vi kan ikke undvære vores mobiltelefon, computer eller tablet. Hvor mange børn har ikke både computer, tablet og en telefon? Det er næsten blevet lige så vigtig, som den luft vi indånder.

Vi har ikke fået be- eller afkræftet, hvor sikkert brugen er på sigt (ikke i forhold til sundhedsstyrelsen), men vi er ikke i tvivl.

Sådan er energyDOTs lavet!
energyDOT i sig selv er en “low power” magnet, der virker som en lagringsenhed. Magneter bruges ofte til at gemme oplysninger på, for eksempel et videobånd, kassettebånd og magnetstribe på et Dankort fungerer alle som lagerenheder.

Alle energyDOTs aktiveres ved Programmeret “Harmonic interface Technology” (udviklet udelukkende af Phi harmonics.) Denne aktivering svarer til homøopatisk medicin eller andre vibrationelle midler, hvor en energi signatur lagres i et fast stof.

Hvor energyDOT er programmeret med naturligt forekommende bioenergiske informationer, og har sin egen signatur i henhold til dens formål.

Den kraftfulde resonans teknologi, blandt andet i smartDOT, genindstiller og fornyer de menneskeskabte elektromagnetiske felter til en naturlig harmonisk energi ved en proces kendt som “synkronisering.” Kroppen modtager de mange EMF impulser fra usynlige forskellige frekvenser på en uorganiseret måde. Kroppen er en mast, som fungerer mellem 0 og 100 hertz (frekvenser), og kroppen tager imod alle frekvenser/informationer. Så hver dag skal kroppen forholde sig til en bunke af uorganiserede informationer, der kommer i impulser. Ved at bruge synkroniseringsmetoden, tager kroppen imod impulserne, og gør dem nemmere fordøjelige for kroppen. Impulserne mister deres negative styrke, og skaber balance. En smartDOT og bioDOT – Ja alle energyDOTs, fungerer som en stemmegaffel på de elektromagnetiske felter. (SpaceDOT hjælper i rummet også på jordstråler og aquaDOT hjælper på vandet, så dets vitalitet ikke ødelægges af menneskeskabte elektromagnetiske felter.)

Den menneskelige krop er som en elektrisk sensor, og den genkender de nye “genindstillede beskeder/signaler” som værende i harmoni med sin naturlige sundhedstilstand. Kroppen behøver ikke længere at reagere defensivt til vibrationerne fra EMF. Kroppen er en “harmoniseret” enhed og elektrostress mindskes.

Se hvordan kroppen bliver styrket. Dette er en gave for dig og dine kære. I en verden hvor det er svært at gøre noget kan du nu gøre en forskel! Aldrig opgiv, der er altid en vej ud 🙂

OBS – den lille baby kan også få en bioDOT – den hedder en babyDOT og er i en skøn håndlavet sutteklud